Köksrenovering i Halmstad

Vi utför köksrenovering i Halmstad till riktigt bra priser. Skall du renovera köket eller bygga ett helt nytt kök så hjälper vi dig. Vi kan ta hand om hela jobbet / entreprenaden inklusive VVS- och elarbeten.

Alla typer av köksrenoveringar

Vi utför alla typer av köksrenoveringar och erbjuder hög kvalitet och snabb leverans. Beställer du köksrenovering i Halmstad från oss så kan vi ta hand om hela processen från rivning av det gamla köket till slutstädning av det nya.

Renovera ditt kök

Köket är bostaden mest använda rum och en plats där hela familjen brukar samlas. Det är ofta bostadens största och viktigaste investering. Ett bra och fint kök kommer göra dig glad varje gång du skall laga mat men det kommer också öka värdet på bostaden kraftigt.

Vi erbjuder köksrenovering och montering av kök för privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. Precis som i andra projekt erbjuder vi helhetslösningar och entreprenad när vi utför köksrenovering. Om du behöver hjälp med att byta ut den gamla bänkskivan eller installera en ny vask eller kanske montera nya köksluckor så hjälper vi dig. Utöver renovering kan vi även erbjuda måttanpassade bänkskivor, diskhoar i betong och sten efter kundens egna önskemål  

Bygga ett nytt kök

Istället för att renovera det gamla köket kanske du vill köpa och bygga ett nytt kök. Om du vill riva ut hela det gamla köket så är vi med dig från start till slut. Vi planerar ditt nya kök med dig och ritar upp det nya köket i 3D. Vi kan ta hand om beställning av skåp, luckor och vitvaror till det nya köket om du önskar det, Men det går lika bra om du själv beställer ett nytt kök från exempelvis Ikea. Vi kan hjälpa dig med alla mått och planeringen så det blir rätt i beställningen.  

Köksrenovering Halmstad

ROT avdrag vid renovering av kök

ROT-avdraget innebär att 30 % av arbetskostnaden på ditt nya kök dras av från din faktura.

Vi utför köksrenovering på följande orter:

  Kontakta oss idag för fri rådgivning och offert på ditt nya kök.