Köksrenovering i Falkenberg

Köksrenovering i Falkenberg utföres snabbt och billigt. Vi tar hand om hela entreprenaden inklusive VVS- och elarbeten och erbjuder riktigt konkurrenskraftiga priser.

Alla typer av köksrenoveringar

Vi utför alla typer av köksrenoveringar och erbjuder hög kvalitet och snabb leverans. Beställer du köksrenovering i Falkenberg från oss så kan vi ta hand om hela processen från rivning av det gamla köket till slutstädning av det nya.

Renovera ditt gamla kök

Köket är ett av hemmets mest använda rum och ett ställe där hela familjen ofta samlas. Det är också ofta bostadens största och bästa investering. Ett bra och härligt kök kommer inte bara göra dig glad varje gång du skall laga mat utan det ökar också värdet på bostaden.

Vi erbjuder köksrenovering och montering för privatpersoner, firmor och bostadsrättsföreningar. Precis som i andra byggprojekt erbjuder vi helhetslösningar när vi utför renoveringsjobb. Om du behöver hjälp med att byta ut den gamla bänkskivan eller installera en ny vask eller kanske montera nya köksluckor så hjälper vi dig. Utöver renovering kan vi även erbjuda måttanpassade bänkskivor, diskhoar i betong och sten efter kundens egna önskemål  

Investera i ett nytt kök

Istället för att renovera det gamla köket kanske du vill köpa nytt kök. Om du vill riva ut hela det gamla köket så är vi med dig från start till slut. Vi planerar ditt nya kök med dig och ritar upp det nya köket i 3D. Vi kan ta hand om beställning av skåp, luckor och vitvaror till det nya köket om du önskar det, Men det går lika bra om du själv beställer ett nytt kök från exempelvis Ikea. Vi kan hjälpa dig med alla mått och planeringen så det blir rätt i beställningen.  

Köksrenovering

ROT avdrag vid köksrenovering

ROT-avdraget innebär att 30 % av arbetskostnaden på ditt nya kök dras av från din faktura.

Vi renoverar eller bygger nytt kök på följande orter:

  Kontakta oss idag för fri rådgivning och offert på ditt nya kök.