Köksrenovering

Vi kan utföra alla typer av köksrenoveringar. Vi erbjuder hög kvalitet och snabb leverans. Beställer du köksrenovering från oss så kan vi ta hand om hela processen från rivning av det gamla köket till slutstädning av det nya. Dessutom erbjuder vi mycket attraktiva priser.

Funderar du på att renovera köket?

Köket är ofta hemmets mest använda rum. Det är också ofta bostadens största investering. Ett välplanerat och vackert kök kommer att öka värdet på din bostad och glädja dig varje dag. Vi erbjuder köksrenovering och montering för privatpersoner, firmor och bostadsrättsföreningar. Precis som i andra byggprojekt erbjuder vi helhetslösningar när vi utför renoveringsjobb. Om du behöver hjälp med att byta ut den gamla bänkskivan eller installera en ny vask eller kanske montera nya köksluckor så hjälper vi dig. Utöver renovering kan vi även erbjuda måttanpassade bänkskivor, diskhoar i betong och sten efter kundens egna önskemål  

Vill du ha ett helt nytt kök?

Istället för att renovera det gamla köket kanske du vill köpa nytt kök. Om du vill riva ut hela det gamla köket så är vi med dig från start till slut. Vi planerar ditt nya kök med dig och ritar upp det nya köket i 3D. Vi kan ta hand om beställning av skåp, luckor och vitvaror till det nya köket om du önskar det, Men det går lika bra om du själv beställer ett nytt kök från exempelvis Ikea. Vi kan hjälpa dig med alla mått och planeringen så det blir rätt i beställningen.  

ROT avdrag vid köksrenovering

ROT-avdraget innebär att 30 % av arbetskostnaden på ditt nya kök dras av från din faktura.

 

Vi utför köksrenovering och bygger nytt kök på följande orter:

  • Steninge
  • Halmstad
  • Båstad
  • Falkenberg
  • Harplinge
  • Haverdal

  Kontakta oss idag för fri rådgivning och offert på ditt nya kök.